Datum en Tijd
05-09-2022 - 12-12-2022
10:00 - 13:00


Ontwikkel jouw intuïtie naar een volgend niveau in deze training op 7 maandagen van september t/m december.

Je intuïtie is er altijd en werkt samen met je andere zintuigen. Zodra je je afstemt op de energie van iemand anders, kun je dingen zien of horen en heb je daar ook meteen een bepaald gevoel bij. Het is dan aan jou om daar de juiste woorden bij  te vinden, je zult merken dat gevoel toch vaak op meerdere manieren uit te leggen is. Je eigen gedachtes en meningen daarbij uitschakelen is dan belangrijk om zuiver te blijven voelen. Dit alles komt aan bod tijdens deze cursus en gaan we vooral veel doen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Persoonlijke Ontwikkeling​
  • Contact maken met je eigen ziel​
  • Meditatie​
  • Leren lezen van iemands energie (psychometrie)​

We werken in een kleine groep (maximaal 6 personen) en we zullen veel met elkaar gaan oefenen. Als eerste ga je het verschil voelen tussen jouw energie en de energie van de ander. En van daaruit ontwikkel en stretch je jouw intuïtie en leer je ook van elkaar en met elkaar. Je gaat gebruik maken van verschillende ingangen om te leren dat intuïtie op verschillende manieren kan werken en te ontdekken waar jouw kracht ligt.

Data: 5, 26 september, 17, 31 oktober, 14, 28 november en 12 december 2022

Kosten: €245,00

Het belooft een mooie ontdekkingsreis te worden naar jouw eigen vaardigheden en spiritualiteit. Je kunt je aanmelden via de website.

Terug naar overzicht