Wat is je dienst of product en op wie richt jij je?

Ik bouw en onderhoud nu voornamelijk WordPress websites maar wil mij meer gaan richten op het delen van mijn kennis. Ik vind veel voldoening in het helpen van mensen met hun WordPress website. Kort geleden heb ik we-support-team.nl opgericht met een partner en een strippenkaartsysteem ingevoerd voor mijn klanten. Zo kan ik hen makkelijk helpen en verander ik het ad hoc oplossen van problemen naar een langdurige relatie met mijn klanten.

Vertel in het kort je ondernemersverhaal.

Ik kom uit Goes, heb twee zoons en een dochter en woon sinds augustus 2013 in Haarlem. Mijn bedrijf heet Dainamics Webdesign. Ik ben van oorsprong opgeleid tot coupeuse maar door de computercursussen die ik gedaan heb, werd ik enthousiast voor het bouwen van websites. Inmiddels ben ik meer dan zeven jaar actief met mijn bedrijf.

Wat wil je graag bereiken met je bedrijf?

Mijn droom is om bekend te staan als de specialist in meertalige websites. Ik volg de ontwikkelingen op de voet om steeds van de nieuwste technieken op de hoogte te blijven. Ik wil graag mensen helpen om zelf meertalige websites te bouwen met behulp van eigen gemaakte trainingsvideo’s. Mijn dochter zei mij laatst dat ik haar grootste inspiratie was. Dat is een compliment dat mij diep raakt en mij kracht geeft om mijn bedrijf nog succesvoller te maken.

Wat is je belangrijkste les als ondernemer?

De kracht van het samenwerken, ontdekken waar je goed in bent. En dan een partner(s) vinden voor die kanten van jezelf waar je minder goed in bent. Samenwerken is leerzaam en gezellig!

Wat voegt het ViB toe voor jou?

Vrouwen doen anders zaken dan mannen en daarbij vind ik binnen het ViB een veilige omgeving. Ik ontmoet interessante onderneemsters, luister naar hun verhalen en heb gezellige gesprekken. ViB stimuleert en motiveert.

Hier vind je de website van Addy: www.dainamics.nl

Ook in the spotlight? Stuur dan direct even een mailtje naar het secretariaat.