Vrouw in Bedrijf (ViB) is het netwerk voor vrouwelijke ondernemers in regio Haarlem die hun zakelijke en persoonlijke doelen willen halen door samen te werken en elkaar te inspireren.

Ben jij zo’n onderneemster? Je bent van harte welkom op de eerstvolgende bijeenkomst.

ViB bestaat uit een groep actieve vrouwen en is geen afstandelijk bestuur of commissie. ViB kan alleen maar floreren dankzij jou en andere betrokken vrouwen.

Je staat er niet alleen voor

Op ViB bijeenkomsten ontmoet je andere vrouwen met lef en visie, die met dezelfde zaken worstelen als jij. Onze leden werken in allerlei sectoren, zoals advocatuur, coaching, marketing, diëtetiek en design. Sommigen zijn starters, anderen al meer door de wol geverfde onderneemsters.

Hoe doe jij dat nou?

Als kleine- of solo-onderneemster sta je er alleen voor. Geen collega’s op wie je kunt terugvallen. Geen baas die jou zegt hoe het moet. Wij geloven in elkaars kracht en in onze gezamenlijke meerwaarde. Daarom willen wij elkaar laten profiteren van onze expertise, talent en contacten.

Ons doel is om samen met jou een plek te vormen waar we vragen kunnen stellen en van elkaar kunnen leren. Bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse themabijeenkomsten.

Zoals jij onderneemt, is het goed!

Succes is voor ons wat je zelf bepaalt, of je nu een grote of een kleine onderneming hebt. We vieren alle bijzondere prestaties van alle bijzondere onderneemsters. En: wat je ook doet, doe het op jouw manier. Ondernemen is immers vallen en opstaan, fouten maken en ervan leren. Bij ons kan dat.

Daarom word je lid van ViB

  • Breid je netwerk uit
  • Leer professionele vaardigheden
  • Promoot je bedrijf
  • Ontwikkel lucratieve samenwerkingsverbanden
  • Raak geïnspireerd door andere ambitieuze vrouwen
  • Profiteer van een stevig ondersteunend netwerk

Wij willen graag met jou kennismaken!

We zien graag op een van onze netwerkavonden.

Of wil je direct lid worden? Dat kan natuurlijk ook. Graag zelfs! Je hoeft dan alleen het aanmeldingsformulier in te vullen en naar het secretariaat te sturen.