Hoeveel diëten kan een mens volgen? Hoeveel diëten heb jij wel niet gedaan? En als je terugkijkt… Was het het waard?

Hoe zou het zijn als je uit de strijd van diëten en jojo-en kan stappen?
Als je op een andere, milde manier met jezelf en je gewicht om kan gaan? Als je de oorzaken van je gewichtsprobleem aan kunt pakken, in plaats van alleen de symptomen (overgewicht, eetbuien, jojo-en) te bestrijden?

Symptomen bestrijden
Want dat is wat de meeste diëten doen: symptomen bestrijden. Je verandert WAT je eet, maar niet HOE je eet of WAAROM je eet. En als jij een emotie-eter bent, dan gaat het om die laatste twee. Goede kans dat jij al uitstekend weet WAT je zou moeten eten. Misschien zelfs beter dan ik. Maar omdat je geen grip hebt op het HOE en WAAROM, lukt het je niet om blijvend af te vallen.

En toch kun jij ook resultaat hebben.
Alleen ligt jouw oplossing niet in nóg een dieet. Want als dat zou werken, was je al lang een slanke den.

Waarom eet jij eigenlijk?
Jij kunt wel afvallen als je leert waarom je eet. Misschien eet je emoties weg? Of misschien word je snel verleid als er iets lekkers is? Of misschien heb je zulke strenge verboden op snoepen dat je op een gegeven moment alle regels over boord gooit, en juist doorslaat in snoepen?

Het kan anders…
Als je dit weet, kun je de manier waarop jij eet totaal veranderen. Dan kun je leren hoe je op een milde manier met eten én met jezelf om gaat. Dan kun je leren om je werkelijke behoeften te bevredigen, in plaats deze weg te eten. Dan kun je leren om te genieten van een kleine portie lekkers, waardoor je je niet meer schuldig hoeft te voelen.

Je hoeft niet nóg beter je best te doen
En geloof me. Afvallen, stoppen met emotie-eten, stoppen met jojo-en: het gaat er niet om dat je nóg beter je best doet. Want als dat zou helpen…
Het gaat wel om bewuste keuzes maken. Het gaat om goed voor jezelf en je behoeften zorgen.

En al die diëten?
Al die mensen die jou voorschrijven wat je wel en niet kunt eten? Al die nieuwe hypes met ingewikkelde theorieën? Die heb je dan niet meer nodig. Je volgt gewoon je eigen milde, leuke, slanke en gezonde eetpatroon. En dan blijf je op gewicht. Zonder al dat gedoe.

Jij kan het ook! Schrijf je in voor de training
Al deze thema’s leer je in de training ‘Afvallen? Emotie-eten? Wees aardig voor jezelf!’ De training start al op maandag 25 september a.s. In 8 avonden krijg je inzicht in de achtergronden van jouw eetprobleem. Je leert hoe je deze problemen op kunt lossen en hoe je een ontspannen relatie met eten kunt krijgen. Je valt langzaam af, en blijft daarna ook op gewicht.

Ook jij kunt blijvend afvallen. Ook jij kunt stoppen met je eetbuien
Ook jij kunt een slanke lijn op een leuke manier bereiken. Gun jezelf deze kans. Gun jezelf lekker en gezond eten. Gun jezelf een ontspannen relatie met eten. Gun jezelf ruimte om ook te snoepen tijdens het afvallen.
Wees zeker van een plek! Meld je nu aan!